18/3/09

"Tot canvi neix de l'interior"

El passat divendres 13 de març, unes setanta persones ens vam aplegar al Monestir de les Clarisses de la Divina Providència per acollir el testimoni personal sobre el camí interior que, amb gran generositat, ens van oferir la Griselda Cos, la Laia de Ahumada i la Rosa M. Barber. Cada una d'elles va posar de manifest com és d'important per al diàleg des de la fe que allò que surti dels nostres llavis neixi de l'experiència profunda de cadascú.

Un cop acabat l'acte, fora ja de guió, en Jordi, marit de la Laia comentava que ens sobren intermediaris i ens falten mediadors per obrir-nos a l'experiència de Déu. La Griselda, la Laia i la Rosa M van fer de veritables mediadores. Compartint amb nosaltres la seva experiència de Déu ens van mostrar diferents camins per obrir-nos a Ell, ens van animar a viure la nostra pròpia experiència, a cercar el nostre tresor i fer el nostre propi camí.


Quin és el teu desig més profund? Aquesta pregunta que vertebra tots els diàlegs del llibre "Monges", planava per l'interior de tots els assistents. La resposta... l'hem de donar cadascú.


Suposem que molts de vosaltres desitjaríeu tenir l'oportunitat de poder "rellegir" el que vau sentir el passat divendres. Doncs bé, elles s'han apressat a facilitar-nos-ho. Ben aviat ho posarem a l'abast dels qui ho desitgeu.

Francesc Giol