23/2/11

"Dios tambien viaja en cruceros..."

Alfred Matas i Pericé, des de fa deu anys participa ben activament com a prevere en la comunitat de Sant Adrià que, conjuntament amb la dels Garrofers de Badalona, són dues de les comunitats tan vives que va impulsar l'estimat i recordat Ramon Morer, treballa pastoralment a Santa Coloma de Gramenet, viu a Badalona, "a estones", com diu en el títol d'un llibre que acaba de publicar, i ajuda a la Pastoral del Mar participant com a capellà d'alguns creuers. És una tasca de servei ministerial original i feconda.

Fruit d'aquesta experiència ha publicat un interessant llibre: "Dios también viaja en Crucero, Alfred Matas Pericé, capellán de crucero a ratos". Us el recomano. És un llibre autèntic. S'està preparant l'edició catalana i en anglès.

Per si el voleu, i com que s'ha fet una edició molt casolana, l'heu de demanar directament al mateix autor: alfred.matas@hotmail.com
o al telèfon 93 389 05 07, o bé a la llibreria "Del carrer Major", c/Major 13, Sta. Coloma de Gramenet. El preu és de 10 €.

Agustí Viñas Rexach