20/6/11

Estic reunit

Estic reunit”, una frase que utilitzem moltes vegades durant el dia quan els altres intenten comunicar-se amb nosaltres.
L
a veritat és que diàriament tenim reunions , a cops improvisades, altres les tenim a la nostra agenda desde fa dies.
E
ls cristians tenim una reunió diària amb el nostre creador Déu Pare; és la més important. Hauríem de buscar el millor moment del dia per a aquesta reunió, desconnectar el mòbil, tancar-nos en la nostra habitació sense que ningú ens molesti o, si tenim temps, anar a un indret on tenir contacte amb la natura, encara que per a Ell qualsevol moment i lloc li vagi bé.
H
auríem de preparar-la tal i com ho fem amb altres que per nosaltres són de màxima transcendència, apuntar-nos durant el dia petites notes per després comentar-les amb Ell i escoltar el seu millor consell.
H
auríem d'entrar a la reunió amb l'actitud d'escoltar més i parlar menys tenint en compte que Ell ja sap moltes coses de nosaltres. El primer punt de l'ordre del dia hauria de ser un acte d'adoració i lloança per tot el que hem rebut d'Ell i que de vegades no valorem; el segon punt seria preguntar-nos com hem fet present, durant el dia, el seu Regne a la terra; com hem estat de bons comunicadors de la seva voluntat. El següent punt seria analitzar com hem gestionat el temps, les nostres energíes i les pèrdues de temps que hem tingut amb les nostres obsessions vanals.
Posar a les seves mans
els nostres projectes a curt i a mitjà termini, alguns, pot ser ja en marxa, pot ser un dels punts més importants. I estar atents a com Ell ens ajuda en cada un d'ells.
Per acabar deixar a les seves mans el nostre esperit, tot posant-nos al seu servei.


Jaume Ventura