20/2/14

l'ACO avui i aquí: seguir jesús enmig dels pobres

Des de Xarxa de laics, seguim acostant-vos diferents realitats d'experiència i vivència eclesial presents en el nostre entorn de Badalona, Sant Adrià Montgat i Tiana. Aquest cop ho fem a partir del testimoni evangèlic d'homes i dones cristianes en el món del treball: l'ACO, Acció Catòlica Obrera.
Un moviment amb més de 60 anys de vida. Un moviment que segueix sent viu en el mon del treball i la participació ciutadana, ben segur perquè s'ha anat adaptant als temps des de la vida, no des de les formes i les estructures; un moviment que se sap com a mitjà per donar testimoni de l'Evangeli i no com a fi de sí mateix.
Tant de bo el testimoni de vida que ens ofereixen a través d'aquest blog ens sigui d'estímul i ens encoratgi en el compromís i la joia d'anunciar la Bona Nova de Jesús.
Després de l'entrevista podeu llegir el testimoni de dues persones de l'ACO, la Montse i en Joan Andreu.

Catòlica i obrera, un oxímoron o una oportunitat?

Tendir ponts entre els històricament separats móns de l'Església i el treball és una tasca en la que Acció Catòlica Obrera porta implicada més de 60 anys. ACO és un moviment integrat per cristians adults amb la missió de portar el missatge alliberador i de justícia social de Jesús en el context on hi són presents, bàsicament al treball, però també en la participació ciutadana.
...

Per llegir l'entrevista cliqueu el següent enllaç